Αρχική Για μας Επικοινωνία

Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Συχνές ερωτήσεις - FAQ
Τι είναι ο Ψηφιακός Δάσκαλος;
Ο Ψηφιακός Δάσκαλος, είναι μία σελίδα που φιλοδοξεί, όταν ολοκληρωθεί, να βοηθήσει τους γονείς (και τα μεγάλα αδέρφια), παιδιών που πηγαίνουν σε κάποια από τις έξι τάξεις του δημοτικού σχολείου, στην προετοιμασία των μαθημάτων τους και στη λύση ή τον έλεγχο των ασκήσεών τους.

Πρέπει να πληρώσω για την παροχή των υπηρεσιών σας;
Όχι. Η χρήση του περιεχομένου της σελίδας είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορώ να ζητήσω περισσότερες εξηγήσεις σε κάποιο μάθημα ή τη λύση κάποιας επιπλέον άσκησης;
Δυστυχώς όχι. Σε αυτήν τη φάση και λόγο παντελούς έλλειψης χρόνου, μας είναι αδύνατον να απαντήσουμε σε προσωπικές απορίες ή να λύσουμε επιπλέον ασκήσεις. 
Ευελπιστούμε στο μέλλον, να έχουμε την δυνατότητα για διαδραστική χρήση της σελίδας από τους επισκέπτες μας ή ακόμα και για προσωπική επικοινωνία, πιθανόν μέσω Skype.

Το κείμενο που περιλαμβάνεται στα μαθήματα της ιστορίας, είναι πιστή αντιγραφή του βιβλίου;
Ναι, απλά στα περισσότερα μαθήματα, εκτός από τις πληροφορίες που υπάρχουν στο βιβλίο, παρατίθενται και κάποιες επιπλέον από άλλες πηγές. Επίσης σε μερικά, η διατύπωση (όχι το νόημα) μπορεί να είναι λίγο διαφορετική. 

Στα βίντεο που συνοδεύουν τα μαθήματα της ιστορίας, τα κείμενα που διαβάζετε, είναι ακριβώς τα ίδια με του βιβλίου;
Ναι, είναι ακριβώς τα ίδια. Το μόνο που ακούγεται επιπλέον είναι οι πληροφορίες από τις πηγές που υπάρχουν στο κάθε μάθημα του βιβλίου. Επίσης για να κάνουμε την αφήγηση λίγο πιο ευχάριστη στα αυτιά των παιδιών, έχουμε επενδύσει τα βίντεο με πολύ προσεκτικά επιλεγμένη μουσική.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ: Για μας - About us, ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ, αν κατά την πλοήγησή σας συναντήσετε κάποια ανάρτηση που παρουσιάζει πρόβλημα, αφήστε σχόλιο ή στείλτε μας email.